Impressum

Raskrinkavanje.me je platforma Centra za demokratsku tranziciju (CDT) koja je urađena u saradnji sa partnerima iz organizacije Zašto ne iz Sarajeva, a uz finansijsku podršku Nacionalne zadružbine za demokratiju (NED)

Adresa: Moskovska 153, šesti sprat, 81000 Podgorica, Crna Gora
Telefon: +382 20 331 227
E-mail: raskrinkavanje.me@gmail.com

 

Tim Raskrinkavanje.me:

 

Tijana Velimirović je urednica portala Raskrinkavanje.me. Po obrazovanju je novinarka. Prethodno profesionalno iskustvo sticala je u nevladinom i biznis sektoru. 

 

Dragan Koprivica je civilni aktivista u Crnoj Gori skoro 20 godina. Radi kao istraživač i autor analiza na sajtu Raskrinkavanje.me. Od 2011. godine je direktor Centra za demokratsku tranziciju (CDT). Inicirao je niz projekata i akcija od društvenog značaja. Autor je brojnih istraživanja, publikacija i predloga praktične politike iz oblasti izbora, dobrog upravljanja, EU i NATO integracija i civilnog društva. Kroz članstva u radnim tijelima i izradu preporuka, učestvovao je u izmjenama brojnih zakona i u kreiranju politika u Crnoj Gori.

 

Milica Kovačević je civilna aktivistkinja u Crnoj Gori skoro 15 godina. Radi kao istraživačica i autorka analiza na sajtu Raskrinkavanje.me. Predsjednica je Centra za demokratsku tranziciju (CDT). Autorka je brojnih istraživanja, publikacija i predloga praktične politike iz oblasti izbora, dobrog upravljanja, EU i NATO integracija i civilnog društva. Kroz članstva u radnim tijelima i izradu preporuka, učestvovao je u izmjenama brojnih zakona i u kreiranju politika u Crnoj Gori.