Teorija zavjere

DF potvrdio sumnje: Mandić igrač NATO-a!

DF potvrdio sumnje: Mandić igrač NATO-a!
Tijana Velimirović
Autor
Tijana Velimirović
Objavljeno
11.08.2020

Portal Udar je 26.07.20 objavio tekst pod naslovom:

DF potvrdio sumnje: Mandić igrač NATO-a!

Strogo čuvana tajna je da su američki naučnici razvili eksperimentalnu vakcinu protiv COVID-19 virusa koji je trenutno dostupna izuzetno uskom krugu ljudi. U Crnu Goru je 11. jula stiglo 25 ovakvih vakcina, budući da je režim bio u strahu da bi neko od ključnih igrača mogao da bude van stroja u susret Parlamentarnim izborima. Taj strah se odnosio i na Mandića koji predstavlja ključnog režimskog opozicionog igrača

Demokratski front odlučio je da u vrelim ljetnim danima zabavlja javnost. Tako su, u svom današnjem saopštenju utvrdili da Andrija Mandić “ima antitijela zbog kojih ne može dobiti koronu”.

Kako je sve počelo?

Prvo je jutros, poznati režimski portal u vlasništvu DPS tajkuna Statisa – CDM, objavio tekst u kojem navode da je Mandić u samoizolaciji budući da je juče u Trebinju radio test koji je pokazao prisustvao IgG antitijela na COVID-19. Ovakva antitijela, shodno priznatoj medicini, razvijaju se kod osobe koja je preležala novi korona virus te stoga, određeno vrijeme, ne može biti ponovo zaražena.

Ipak, na odgovor iz veselog DF-a nije se dugo čekalo budući da su saopštili da je zapravo Andrija Mandić jedini čovjek na planeti koji ima urođena antitijela te da zbog toga ne može biti pozitivan na virus.

Šta se zapravo krije iza svega?

Kako naš portal ekskluzivno saznaje nije Bog taj koji je zaslužan za razvijanje antitijela već američka ambasada i NATO. Naime, strogo čuvana tajna je da su američki naučnici razvili eksperimentalnu vakcinu protiv COVID-19 virusa koji je trenutno dostupna izuzetno uskom krugu ljudi. U Crnu Goru je 11. jula stiglo 25 ovakvih vakcina, budući da je režim bio u strahu da bi neko od ključnih igrača mogao da bude van stroja u susret Parlamentarnim izborima.

Taj strah se odnosio i na Mandića koji predstavlja ključnog režimskog opozicionog igrača i postojala je bojazan da bi ukoliko bi se on razbolio neko iz koalicije Narodni pokret mogao da preuzme lidersku ulogu u opoziciji što je bilo alarm za režim koji nema nikakvu kontrolu nad ovom strukturom.

Podsjetimo, u aferi Wikileaks Andrija Mandić označen je kao jedan od ključnih NATO igrača u Crnoj Gori koji je u američkoj ambasadi molio da mu oni pomognu da dođe na vlast, a za uzvrat će on završiti da NSD podrži ulazak Crne Gore u NATO savez!

Autor:
Tijana Velimirović
Objavljeno:
11.08.2020
Raskrinkali smo:
Teorija zavjere
Osvježeno:
prije 3 mjeseca

Posljednje objavljene analize

Reciklaža
Ne, nepronalaženje seksualnog partnera nije invaliditet

Od početka pandemije koronavirusa, Svjetska zdravstvena organizacija (SZO), kao krovna...

27.11.2020 prije 16 sati

Teorija zavjere
Mit koji ne prestaje: Stare, nove neistine o čipovanju ljudi

Antivakserski pokret je trenutno, u jeku pandemije koronavirusa, čini se, glasniji nego...

27.11.2020 prije 13 sati

Lažna vijest
Izmišljena izjava Melanije Tramp

Antivakcinaški pokret sve je jači, kako u svijetu, tako i u našem regionu. Navodna...

26.11.2020 prije 1 dan