Manipulisanje činjenicama

Molitva nesvetoj (Davos) korona konklavi

Molitva nesvetoj (Davos) korona konklavi
Tijana Velimirović
Autor
Tijana Velimirović
Objavljeno
13.10.2020

Portal IN4s je 30.09.20 objavio tekst pod naslovom:

Molitva nesvetoj (Davos) korona konklavi

Belosvetske zaraze

I što reče, Čerčil :”Amerikanci će uvek na kraju uraditi pravu stvaru-pošto pokušaju sve drugo”!

Zaista, njihov Nacionalni centar za zarazne bolesti poznatiji kao CDC iz Atlante, u septembru je izneo procene smrtnosti pacijenata od Kovid 19 po starosnim kategorijama. Dakle u najpogođenijoj zemlji na svetu, sa najviše žrtava Korone, smrtnost nije dva odsto kao što je procenio tamošnji doskorašnji Kovid guru Antoni Fauči a ni blizu 3.4 kako ga i dalje ”vidi” SZO iz Ženeve pod Alpima. Manji je deset do 15 puta!

Ali kakve veze ima. Nesveta Davoska Korona konklava pliva ”drugi talas”. Njihov ”Katehizis”je napisan i pečaćen a dim,odnosno virus je odavno pušten. Kardinali korone su izabrali-Nesveti korona otac je Bil Gejts.

Baš u”pod Alpima”, poslednjeg vikenda septembra Švajcarski parlament je produžio vanredno stanje Kovid-19 do 31. decembra 2021. godine, dajući saveznim vlastima vanustavna ovlašćenja. Najupečatljivije u okviru Zakona od čak 21 člana i bezbroj paragrafa, jeste da je Savezna vlada ovlašćena da švajcarskim građanima nametne vakcinu koja modifikuje ljudski genom, odnosno vakcinu Moderna (Bila Gejtsa). I valjda da se ne dangubi, naručili su blizu 5 miliona doza!

”Naivčina” dr Heiko Šoning kopredsedavajući Nemačke Vanparlametarne komisije za istragu o Kovid 19 u subotu 26.septembra pokušao je da govori u Hajd Parku u Londonu tokom velikog protesta desetina hiljada ”teoretičara zavere” i drugog ”socijalnog taloga” na ulicama. I, posle tri minuta je uhapšen.

Što je bilo dozvoljeno Marksu, Lenjinu i Orvelu na istom mestu za govornicom u Hajd parku-nije” nevernom Heiku”. Proveo je” samo” 22 sata u zatvoru gde mu je uzet kompjuter, telefon i knjige i vraćen je potom ”kod Angele”da ne bi i sam ”video Asanža”.

Asanža a i Oslvada Mozlija uživo, zato gledaju studenti u Velikoj Britaniji.

U Edinburgu je kažu najgore.

https://www.edinburghnews.scotsman.com/news/people/edinburgh-university-freshers-living-prison-conditions-due-strict– 

Studenti tvrde da je ”Belamarš prizn” Asanža za njihov univerzitet ono nesrećno ostrvo što koje je opisao Tomas Mor. Nesretni utopista iz 16 veka je kažu bio toliko dobar hrišćanin da se povremeno i samobičevao zašta u ovo korona vreme – nema potrebe. Imamo Korona konklavu u svim školskim i viskoškolskim ustanovama na planeti. A Osvald Mozli je ponovo okačio svastiku i ”jaše” Britanijom.

Kovid ipak slab „kosac“
Sredinom septembra nezapaženo su prošli ”najzvaničniji mogući podaci” iz kažu najprestižnije institucije u SAD koja se bavi zaraznim bolestima CDC iz Atlante. Na osnovu dosadašnjih ishoda bolesti Kovid 19 u najzaraženijoj zemlji sveta napravljene su procene ”šansi da umrete kada vas virus zadesi”.

Nova procena prvi put je raščlanjena po starosnim grupama:

”Tenutno najboljE procene“ šansi da umrete od virusa ako se zarazite su:

– 1 od 34.000 od 0 do 19 godina;

– 1 od 5.000 od 20 do 49 godina;

– 1 od 200 od 50 do 69 godina;

– 1 od 20 za starije od 70 godina.

Verovatnoća preživljavanja starosne grupe je

– Od 0-19: 99,997%

– Od 20-49: 99,98%

– Od 50-69: 99,5%

– Od 70+: 94,6%

Brojevi CDC-a su objavljeni pod istraživanjem „Odnos smrtnih slučajeva prema zarazi“ ili IFR.

IFR uključuje one koji su bili ”zaraženi“ i one koji su dobili virus, ali se nikada nisu razboleli ili pokazali simptome.

Procene smrtnosti od KOVID-a naravno padaju. U martu, kada je veći deo nacija bio zaključan, Kovid guru dr Entoni Fauči procenio je stopu smrtnosti na oko 2%, a Svetska zdravstvena organizacija je rekla oko 3,4%. Te njihove ocene šokirale su planetu i nema medija koji ih nije objavio. Ove nove brojeve ”niko ne šljivi”.

Činjenice i logika su dakle postali irelevantni i nikoga nije briga za zastarele kategorije u ”novoj relanosti”. Pošto je uklonjen koncept „dokaza“ koji je variran na „vrlo verovatnu temu” i kada je iz praktičnih razloga izbačen čitav korpus međunarodnog prava i zamenjen sa „međunarodnim poretkom zasnovanim na pravilima koja propisuje SZO“ red je i da se narod pomoli.

U Of Gardijanu ,opet Britanci variraju molitvu: NESVETI VIRUSE NEČASTIVIH BOLESNIKA

”Verujemo u jedan virus, SARS-KOV-2, Svemogući, razarač neba i zemlje, on je sve što postoji, sve što vidimo i nevidimo…

Verujemo samo u jednu bolest, Kovid-19, SARS-KOV-2, večito i rođenog od Sars-Kov 2 virusa od Boga jednoga i od Tame iz Tame…

….Jer bolesti više nema nego je jedan i nijedan drugi, Jedini Pravi Virus i Smrt ne dolazi bez Njega. Nema bolesti pre Jedinog istinskog virusa. Oni koji umru mimo virusa umreće u tiho gotovo nečujno ali, već će biti nekako ali tiho ubeleženi u nejasne tabele kada za to dođe vreme.

Sav svet i sve njegove stvari kroz virus su napravljene.

Za nas muškarce (i žene i sve alternative između) i za naše prokletstvo!

Sišao je s neba (ili možda iz Kine ili Merilenda):

Snagom Svete Svetske zdravstvene organizacije

Inkarnirao se iz uskovitlanih mikroba (ili možda supe od slepih miševa kroz zoonozu) i proglašen je pandemijom.

Zbog nje smo razapeti pod stalnim ključem;

On nikada nije umro kao ni većina koju muči, i nikada nije sahranjen u vestima.(što je najvažnije)…

Na drugom talasu Ponovo je ustao

I premda je malo ko bolestan, mnogi su iztestirani i eto!

Mnogi su možda zaraženi (verovatno) i nazvani su ”slučajevi“, iako je bolest pokazala da nemaju bolest.

U skladu sa Velikim planom;

Vazdigao se u kolektivnu svest…

i sedi na desnoj i levoj ruci svih (i zato se trljajmo sapunom pet puta na sat)

Ponovo će on doći u slavi, onoliko puta koliko je potrebno da ubedi i žive i mrtve, da carstvu njegovih maski neće biti kraja.

Verujemo u Svetog patogena,oduzimača života (za one koji su ranjivi), mada on prolazi pored dece.

Neka polazi iz laboratorije i iz testa.Neka se traži vakcina, nosićemo svete maske do kraja verni i smerni.

Neka se obožava i slavi, a ime Kovid 19 da se živo u mislima svih.

Njegovo Jevanđelje nek dolazi kroz „Nauku“, a zatim i putem medija, preko vladara i kroz zaključke Foruma u Davosu..

Verujemo u jednu nesvetu tehnokratsku globalnu crkvu katastrofe.

Priznajemo i prizivano jedno veliko resetovanje za spas svih.

Uzalud tražimo uskrsnuće razuma, proporcionalnosti i demokratije,

i idemo ka životu Novog sveta koji dolazi.

Amin.

(https://off-guardian.org/2020/09/26/the-covidean-creed/)

Između humora i kovid samobičevanja
Za svoj jezik Englezi kažu da je bogat, svestran, da je ogroman potencijal za beskrajnu igru reči odnosno da je neodoljivo i nemilosrdno satiričan apsurdan, nadrealan, parodičan…

Humor im kažu ”koristi farsičan pogled na svet koji ništa ne uzima za ozbiljno a farsa (ili komedija) im” prelazi brutalno preko granica smisla i zdravog razuma i ima elemente nadrealnog ludila”…

To piše u Oksfordovom rečniku o humoru a školovanju u Kovid krizi piše na portalu Samit njuza:

(https://summit.news/2020/09/25/students-say-theyre-being-treated-like-prisoners-due-to-draconian-covid-measures/)

….Studenti na univerzitetima širom Ujedinjenog Kraljevstva tretiraju se kao „zatvorenici“ jer pravila drakonskog koronavirusa nalažu da jedu sami, ne smeju da izlaze i primorani su da se odvoje od drugih ili da im preti suspenzija.

Na Univerzitetu u Edinburgu studenti moraju sami donositi pribor za jelo i jesti sami za razmaknutim stolovima , jer nadzornici neprestano patroliraju prostorijom kako bi osigurali da se ne krše Kovid protokoli.

…„Sad su nam oduzeli mogućnost i da ponesemo hranu, a rečeno nam je moramo da jedemo sami i ne smemo ustati sa dodeljenog stola da sipamo repete ili vodu“, rekla je Liberti Pelan, urednica Edinburških studentskih novina.

…„Ogromni su redovi da se uđe u trpezariju i maskirano osoblje vodi studente jednog po jednog do stolova, tako da čak ni ne birate sa kim ćete sedeti“, dodala je.

”Dozvoljena vam je samo još jedna osoba tokom posete u sobi, a za neke ljudi koji su priredili zabave pozvana je policija“, tvrdi ona.

Student koji je želeo da ostane anoniman kaže da su studenti sada počeli da preskaču obroke da bi uopšte izbegli iskustvo Kovid obroka…„ Obezbeđenje luta hodnicima uveče kucajući na bučna vrata, preteći kaznama i suspenzijama“, rekla je druga studentkinja.

Studentima se takođe govori da im ovaj vikend nije zabranjen za izlaske ali da će im zakonski biti zabranjen odlazak kući za Božić!

„Ni sa teroristima se ne postupa ovako loše“, primetila je bivša evroparlamentarka iz stranke Bregzit, Aleksandra Pilips,za studentske novine.

Moć istine da te odmah uhapse
I dok ulicama Velike Britanije upravo patroliraju “ulični KOVID šerifi”,kao nekada ”trojke” Osvalda Mozlija (najomraženijeg Britanca, Hitlerovog sledbenika na Ostrvu) vireći u prozore i sandučiće kako bi bili sigurni da pabovi i privatni klubovi nisu otvoreni nakon novog policijskog časa vrhunac britanskog (primenjeno) cinizma predstavlja hapšenje Nemačkog lekara, suosnivača nemačka vanparlamentarne komisija za istragu (Kovid) u Londonu u Hajd parku.

Sramota se u krila tri dana u glavnim medijima da bi na kraju video postao viralan. dr Heiko Šoning iz Nemačke 26.septembra govorio je tri minuta o ” istini kao moći” protiv, laži Kovid 19 i o onome što je razorna laž učinila čovečanstvu i globalnoj ekonomiji. Baš je razgovarao je s novinarom, kada ga je policija uhapsila, stavila mu lisice, gurnula u policijski automobil i odvezala do pritvorskog centra Vandsvort, ukoliko je bio zadržan 22 sata. Pušten je 27. septembra rekavši da mu je policija oduzela mobilni telefon, računar i knjigu pod nazivom ”Lažni korona alarm”, dr Karine Ris i dr Suharit Bakdija (najcitiranijeg nemačkog virusologa na svetu).

Dr Bakdi je mikrobiolog i epidemiolog za zarazne bolesti, a dr Ris je profesor i istraživač na Univerzitetu u Kilu. Knjiga je već bestseler u Nemačkoj. Dr Šoning je pozvao ljude da se bore dalje. Da se ​odupru. Podsetio je ljude na ogromne mirne antikovid demonstracije protiv ugnjetavanja koje će se održati 10. oktobra 2020. (10-10-20) u Berlinu, gde očekuju stotine hiljada ljudi, kao što je bio slučaj u mirnom protestima 1. avgusta i 29. avgusta 2020. Pozvao je sve da dođu u Berlin i učestvuju, napominjući takođe da je Robert Kenedi Jr. bio sa njim na sceni 29. avgusta u Berlinu.

A što se tiče nesrećnih Švajcaraca oni imaju priliku da se 6. oktobra na Referendumu izjasne protiv ”Davoskih zakona i mera” koje je donela njihova vlada.

Prema upravo donetim Vanrednim merama u Švajcarskoj tamošnja vlada je ovlašćena da građanima nametne vakcinu koja modifikuje ljudski genom, odnosno vakcinu Moderne i već su naručili blizu 5 miliona doza. Ovaj zakon se ”može primeniti po ubrzanom postupku odobravanja” – šta god to značilo. Poznato je da je do sada Gejtsova vakcina testirana samo na 45 zdravih dobrovoljaca, i svi su imali razarajuće neželjene efekte koji su zahtevali hospitalizaciju. Uskoro bi trebalo da započne još jedan test sa 600 zdravih dobrovoljaca. Bilova vakcina zauvek menja DNK. Ako nešto pođe po zlu, to se ne može „ispraviti“ ili izlečiti.

Autor:
Tijana Velimirović
Objavljeno:
13.10.2020
Raskrinkali smo:
Manipulisanje činjenicama
Osvježeno:
prije 1 nedjelju

Posljednje objavljene analize

Manipulisanje činjenicama
Stara slika, nova manipulacija i primjer diskriminacije

Portali koji objavljuju lažne vijesti nerijetko su izvor diskriminacije svih onih koji...

21.10.2020 prije 14 sati

Dezinformacija
Gejts opet “kriv”: Nema distance i mjera “do kraja života”

Jedan od način na koji regionalni mediji dezinformišu čitalačku publiku je...

21.10.2020 prije 14 sati

Lažna vijest
Lijeka za virus još nema, Regeneron je ime kompanije

Kako pandemija koronavirusa napreduje, tako se u talasima ponavljaju različite neistine...

21.10.2020 prije 14 sati