Teorija zavjere

NATO vojni otpad iskrcava u Jadran, u blizini obale!

NATO vojni otpad iskrcava u Jadran, u blizini obale!
Tijana Velimirović
Autor
Tijana Velimirović
Objavljeno
10.02.2020

Portal PCNEN je 30.01.20 objavio tekst pod naslovom:

NATO vojni otpad iskrcava u Jadran, u blizini obale!

Avioni NATO-a izbacuju bombe i rakete u Jadransko more, i to ne samo u posebne zone, već i u blizini obale, najnovije je šokantno otkriće, prenosi Dubrovački dnevnik.

Rezultat toga je, kako se navodi, zastrašujuće velika koncentracija otrovnih hemikalija, a s obzirom na to da su bombe podložne mijenama morske struje, radi se o pokretnom arsenalu smrti.

U tekstu se poziva na tvrdnje itaalijanskog novinara Gianni Lannes da NATO i italijanske vlasti lažu kada govore da je u Jadranu naznačeno šest posebnih zona gdje se vojni avioni u povratku s vojnih misija oslobađaju bombi i raketa koje nisu iskorištene. Prema informacijama do kojih je došao tokom istrage, takvih zona je 24, a one se ne nalaze samo u međunarodnim vodama, nego i unutar državnog prostora, kako s italijanske tako i s hrvatske strane.

Zone za vojni otpad prostiru se od Trsta, odnosno sjevernog Jadrana, pa sve do juga, do Santa Maria di Leuce, grada pred Otrantskim vratima.

“Na dnu pred obalom Pesara, pedesetak milja od istarske obale, nalazi se ogromni arsenal bombi iz Drugog svjetskog rata i iz vojne misije NATO-a iz 1999, prilikom bombardovanja Srbije. Koncentracija iperita, fosfora i ostalih otrovnih hemikalija je zastrašujuća, a bombe su podložne mijenama morske struje, radi se o pokretnom arsenalu smrti”, riječi su italijanskog novinara.

“Nedavno je duž italijanske obale zabilježen masovni pomor kornjača i delfina, a u italijanskoj državnoj agenciji Icram, koja prati tu pojavu, navode da su na tijelima uginulih životinja pronađene opekotine duboke rane”, ispričao je Lannes, kojem uskoro izlazi i knjiga u kojoj, kaže, otkriva zastrašujuće podatke o izuzetno velikom broju slučajeva tumora kod novorođene djece, prenosi Dubrovački dnevnik.

Autor:
Tijana Velimirović
Objavljeno:
10.02.2020
Raskrinkali smo:
Teorija zavjere
Osvježeno:
prije 6 mjeseci

Posljednje objavljene analize

Dezinformacija
Vlada Holandije nije zabranila maske, ali neće savjetovati građane da ih nose

Jedan od primjera dezinformisanja javnosti podijeljen je 4. avgusta na facebook stranici...

12.08.2020 prije 17 sati

Teorija zavjere
Vakcina još nije dostupna svijetu, pa ni Crnoj Gori

Portal Udar objavio je 26. jula tekst

11.08.2020 prije 1 dan

Manipulisanje činjenicama
Džonson nije otkrio zavjeru, niti drugi talas zavisi od Gejtsa

Ovo je primjer medijskog izvještaja koji činjenice interptretira na obmanjujući način ...

06.08.2020 prije 1 dan