Teorija zavjere

NESTOROVIĆ I GRUJIČIĆ UDARILI NA SZO: Korona je biološko ORUŽJE!

NESTOROVIĆ I GRUJIČIĆ UDARILI NA SZO: Korona je biološko ORUŽJE!
Tijana Velimirović
Autor
Tijana Velimirović
Objavljeno
16.10.2020

Portal Nasa borba je 05.10.20 objavio tekst pod naslovom:

NESTOROVIĆ I GRUJIČIĆ UDARILI NA SZO: Korona je biološko ORUŽJE!

Virus koji je širom sveta ubio više od 350.000 ljudi sasvim sigurno je veštački stvoren, tvrde naši lekari Koronavirus, od koga strepi ceo svet i koji je za svega nekoliko meseci odneo više od 350.000 života, sigurno je veštački stvoren u laboratoriji, kažu domaći stručnjaci prof. dr Danica Grujičić i dr Branimir Nestorović!

Da virus nije potekao iz prirode, ukazuje više elemenata, objašnjavaju naši lekari. Kao prvo, infekcija se širila među ljudima neverovatnom brzinom i mnogo lako, što nije karakteristično za viruse iz „porodice“ korona. Drugo, ovaj virus je napadao organe kao što su mozak, bubrezi i jetra, što nijedan koronavirus pre nije činio. I kao treći dokaz stručnjaci navode što je virus posle prvog jakog „udara“, kada se zarazilo mnogo ljudi, on naglo oslabio jer mu se više „ne dodaju“ druga jedinjenja.

Naš eminentni neurohirurg Danica Grujičić veruje da, ako je koronavirus stvoren u laboratoriji, onda je to učinjeno s namerom da posluži kao biološko oružje.

Sumnjivo je jer se nijedan virus ne prenosi tako lako kao ovaj sada
Dr Danica Grujičić

Sumnjivo je jer se nijedan virus ne prenosi tako lako kao ovaj sada. Svakom virusu je potrebno duže vreme da se razvije u ljudskom organizmu, pa da ga on prenese na drugog, a ovde imamo slučaj da se neko samo nakašlje i time zarazi osobu pored sebe. A i kako baš da je zaraza potekla iz
Kine, i to je sumnjivo. Upravo u Kini Amerikanci su u izgradnju laboratorija uložili tri miliona evra – kaže dr Grujičić i dodaje:

O poreklu virusa tek će se pisati studije i raditi analize. Ono što je sada važno za nas jeste da se u Srbiji polako stvara sve veći kolektivni imunitet. Tako će od sledeće godine korona biti samo običan grip koji će se tako i lečiti, bez većih posledica! – tvrdi dr Grujičić.
Da koronavirus nije potekao iz prirode, već je stvoren veštački, ne sumnja ni dr Branimir Nestorović. Kako je objasnio, njemu je ta pomisao odmah došla, čim je otkriveno da u kovidu-19 postoje fragmenti HIV infekcije.

Fragmenti HIV-a

Upravo je to bio prvi razlog da se posumnja, jer mi znamo da se fragmenti HIV-a koriste kao „vodiči“ kada se u virus ubacuju novi geni, odnosno oni označavaju mesto gde treba da se ubaci gen. Ovaj koronavirus zvanično ima tri tipa – A, B i C, a čak nekoliko naučnika tvrdi da ne postoji nikakva sličnost između njih. Da li je u pitanju biološko oružje ili je pravljena nova vakcina pa je virus prosto „pobegao“ iz laboratorije – ne znamo i možda nikada nećemo ni saznati – napominje Nestorović.
Rađeno na virusu
Očito da je nešto rađeno na virusu kako bi se povećala njegova infektivnost
Branimir Nestorović

On podseća da su još u februaru kineski naučnici otkrili promene u sastavu koronavirusa.

Reč je o proteinu S, koji služi da se virus veže za ćeliju. Ustanovljeno je da ovaj virus ima četiri aminokiseline koje ne postoje ni u jednom drugom koronavirusu. Očito da je nešto rađeno na virusu kako bi se povećala njegova infektivnost i kako bi postao mnogo zarazniji od drugih koronavirusa.

Za modifikovane viruse je karakteristično da na „prvu loptu“ imaju eksplozivno širenje, ali da onda virus neverovatno brzo iščezne. Koronavirus već polako gubi ubačene segmente i vraća se u prvobitno stanje. Virus slabi i to se vidi i u Srbiji. Novozaraženi imaju dosta lakšu kliničku sliku, a gotovo da nemamo teških pacijenata. Upravo zato verujem da nećemo imati drugi talas. Štaviše, naučnici sa Oksforda koji prave vakcinu rekli su da virus takvom brzinom iščezava da neće stići čak ni da isprobaju vakcinu – ističe Nestorović, član Kriznog štaba.

Autor:
Tijana Velimirović
Objavljeno:
16.10.2020
Raskrinkali smo:
Teorija zavjere,Reciklaža
Osvježeno:
prije 5 dana

Posljednje objavljene analize

Manipulisanje činjenicama
Stara slika, nova manipulacija i primjer diskriminacije

Portali koji objavljuju lažne vijesti nerijetko su izvor diskriminacije svih onih koji...

21.10.2020 prije 15 sati

Dezinformacija
Gejts opet “kriv”: Nema distance i mjera “do kraja života”

Jedan od način na koji regionalni mediji dezinformišu čitalačku publiku je...

21.10.2020 prije 15 sati

Lažna vijest
Lijeka za virus još nema, Regeneron je ime kompanije

Kako pandemija koronavirusa napreduje, tako se u talasima ponavljaju različite neistine...

21.10.2020 prije 15 sati