Impressum

Raskrinkavanje.me je platforma Centra za demokratsku tranziciju (CDT) koja je urađena u saradnji sa partnerima iz organizacije Zašto ne iz Sarajeva, a uz finansijsku podršku Nacionalne zadružbine za demokratiju (NED)

Adresa: Moskovska 153, šesti sprat, 81000 Podgorica, Crna Gora
Telefon: +382 20 331 227
E-mail: raskrinkavanje.me@gmail.com

Tim Raskrinkavanje.me:

Milica Bogdanović je po profesiji novinarka. Urednica je portala Raskrinkavanje.me. U Centru za demokratsku tranziciju (CDT) radi od 2013. godine. Prethodno je radila na portalu Vijesti i u dnevnom listu Vijesti. Trenutno vodi online platformu Raskrinkavanje.me za borbu protiv širenja dezinformacija. Učestvovala je u istraživanjima iz oblasti izbora, dobrog upravljanja i medija. Autorka je nekoliko publikacija i predloga praktične politike iz oblasti medijskih sloboda i primjene Etičkog kodeksa. 

Dragan Koprivica je civilni aktivista u Crnoj Gori skoro 20 godina. Radi kao istraživač i autor analiza na sajtu Raskrinkavanje.me. Od 2011. godine je direktor Centra za demokratsku tranziciju (CDT). Inicirao je niz projekata i akcija od društvenog značaja. Autor je brojnih istraživanja, publikacija i predloga praktične politike iz oblasti izbora, dobrog upravljanja, EU i NATO integracija i civilnog društva. Kroz članstva u radnim tijelima i izradu preporuka, učestvovao je u izmjenama brojnih zakona i u kreiranju politika u Crnoj Gori.

Milica Kovačević je civilna aktivistkinja u Crnoj Gori skoro 15 godina. Radi kao istraživačica i autorka analiza na sajtu Raskrinkavanje.me. Predsjednica je Centra za demokratsku tranziciju (CDT). Autorka je brojnih istraživanja, publikacija i predloga praktične politike iz oblasti izbora, dobrog upravljanja, EU i NATO integracija i civilnog društva. Kroz članstva u radnim tijelima i izradu preporuka, učestvovao je u izmjenama brojnih zakona i u kreiranju politika u Crnoj Gori.


Maja Nikolić je od 2018. godine stažistkinja u Centru za demokratsku tranziciju (CDT). Radi kao novinarka i istraživačica na sajtu Raskrinkavanje.me. Završila je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Podgorici. Bavi se analizom medijskog sadržaja. 


Katarina Kovačević je od 2018. godine stažistkinja u Centru za demokratsku tranziciju (CDT). Radi kao novinarka i istraživačica na sajtu Raskrinkavanje.me. Završila je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Podgorici. Bavi se analizom medijskog sadržaja. 

Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba cdtmn.org