ZOS Radio

Url: http://www.zosradio.ba/

Radio ZOS je komercijalna radijska stanica, koja pod ovim imenom djeluje od 1997. godine i u svom 20-godišnjem djelovanju postao je prepoznatljiv po svom specifičnom formatu i viziji. Ono što izdvaja ZOS radio od drugih, jeste opredijeljenost ka zabavnoj domaćoj i stranoj muzici. 

Frekvencija na kojoj djeluje radio stanica je 107,00 FM, a tokom godina sa razvojem novih tehnologija i širenjem društvenih mreža razvila se i potreba za pokretanjem web portala. Web adresa www.zosradio.ba djeluje već nekoliko godina i mjesto je provjerenih i ažurnih informacija.  

Ova medijska kuća smještena je u Tešnju. Ukupan broj populacije koju ova frekvencija pokriva iznosi 297 330 stanovnika, te kao takva smatra se regionalnom radijskom stanicom, jer pokriva područje ZDK, jedan dio Tuzlanskog kantona , te područje iza mjesta Borija kod Teslića (Doboj, Tešanj, Maglaj, Zavidovići, Teslić, Žepče, Zenica kao i okolna mjesta).

Vizija ZOS radija je Zajedno Ostvarujemo Snove, i ta ideja se prožima kroz našu marketinšku djelatnost. Uvijek se trudimo da našim klijentima ponudimo najbolje ideje koje su u skladu sa njihovim poljem djelovanja. Ono što nudimo jeste inovativnost uz svakodnevno praćenje ponude i potražnje, te želja konačnog kupca, a našeg slušatelja, i sve to uz odlične cijene. 
 

Ukoliko želite da čuju za Vas, a da to bude urađeno na najprofesionalniji način, ZOS radio je adresa na koju se trebate obratiti!

 

Ocjene
  • Lažna vijest 1