Pravila komentarisanja

Administratori sajta Raskrinkavanje su ovlašćeni za primjenu pravila komentarisanja. 

Redakcija sajta Raskrinkavanje poštuje pravo čitalaca da slobodno i kritički iznose mišljenje o objavljenom sadržaju, u cilju podsticanja javnog dijaloga, ali ne dozvoljava komentare koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe ili rasističke poruke.

Na našem sajtu i društvenim mrežama nijesu dozvoljeni sadržaji koji vrijeđaju nacionalnu, vjersku, seksualnu i rodnu ravnopravnost. 

Administratori sajta i društvenih mreža zadržavaju pravo brisanja komentara. Nije dozvoljeno postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, šovinističkog i uvredljivog sadržaja.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija u vezi sa sadržajem portala. Zabranjeno je objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji podliježu autorsko-pravnoj zaštiti. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora. Odluka administratora je konačna i na nju korisnici nemaju pravo žalbe.

Registracija korisnika

Za pregledanje sajta Raskrinkavanje nije potrebna registracija, ali je neophodno poštovati pravila komentarisanje.

Za sve objavljene sadržaje pod unijetim imenom odgovoran je isključivo korisnik