Da li je Obama ćerkama dao imena da “ispoštuje” satanu?

723
teorija-zavjere-o-obami

Svijetom upravljaju ljudi gušteri, masoni, Bil Gejts i Džordž Soroš, đavo se krije tamo gdje ga nikada ne bi tražili… Sve to su teorije koje kolaju internetom, iako je često teško za razumjeti koji je tačno njihov cilj. Jedna od takvih kruži već godinama, a tiče se bivšeg predsjednika SAD, Baraka Obame i njegove porodice.

Nekada je nazivan “gej pedofil satanistom, unukom Hitlera”, a kako tada – tako i danas, na udaru su i njegove kćerke Malia i Nataša (Natasha).

U jednom postu na Fejsbuku se potencira suluda teorija vezana za imena mlađe dvije Obame. Autor tvrdi da ako se njihova imena pročitaju otpozadi i izuzmu slova ALAH, dolazimo do kovanice “I am Satan”, iliti – ja sam satana. U opisu se još dodaje:

GLEDAJTE OVO…..!!

Skidam kapu ljudima koji ovo razotkrivaju…!!

Ovi nesrećnici su opterećeni SIMBOLIMA i simbolikom…!!

Koja je verovatnoća da Obama da ime kćerki Nataša…??

NEMA SLUČAJNO..!!

S obzirom na to da nema relevantnih ili bar razumnih objašnjenja za ovakvu tvrdnju, poslužićemo se istom logikom kako bi pokušali da opovrgnemo stvar.

Ako posmatramo obrnuto imena Obaminih kćerki, dobijamo kovanice AILAM i AHSATAN. Ako izuzmemo slova IAMTAN, dobijamo ime saudijske oaze Al Ahsa. Ili ako izuzmemo slova AIMAHN, dobijamo naziv Lasata – imanja u Njujorku, koje je rado posjećivala nekadašnja prva dama SAD, Džeki Kenedi. Takođe, ako izuzmemo slova AILAAHSN, dobijamo prezime popularnog španskog fudbalera – Mata.

Primjera ima mnogo, razlika je samo u tome – šta ko vidi, ili šta želi da vidi.

S obzirom na sve navedeno, kao i na teoriju o Obami i njegovim kćerkama o kojoj smo već pisali, ova objava dobija ocjenu – teorija zavjere.

Ocjenu “Teorija zavjere” dobija medijski izvještaj koji daje neistinit ili neprovjerljiv opis neke pojave, događaja ili osobe, predstavljajući ih kao dio ili rezultat skrivenog plana (“zavjere”). Za ovakve sadržaje karakteristično je da iznose niz tvrdnji, predstavljenih kao činjenice, između kojih se utvrđuju uzročno-posljedične veze, bez nuđenja bilo kakvih kredibilnih dokaza.

In this article