Ovo je još jedan primjer članka čiji naslov nema uporište u samom tekstu, a istovremeno je netačan i dezinformatorski.

Portal IN4S je objavio tekst sa naslovom 

U tekstu se navode stavovi Aleksandra Đurđeva predsjednika političke grupacije Srpska liga iz Srbije o tome kako bi Srbija trebala da pruži podršku Republici Srpskoj da pokrene arbitražu za vraćanje Sutorine u sastav granica Bosne i Hercegovine.

Republika Srpska nije samostalna država, već je jedan od entiteta u državi Bosni i Hercegovini koja je sa Crnom Gorom potpisala sporazum o razgraničenju po kome je Sutorina sastavni dio Crne Gore. Ugovor o državnoj granici između Crne Gore i BiH je potpisan u Beču 2015. godine.  

Pregovori dviju država o razgraničenju su počeli 2008. godine i završeni su 2014. godine. Tokom pregovora je bilo zahtjeva da parlament  BiH ne prihvati predlog ugovora o državnoj granici sa Crnom Gorom, ali zakonodavni dom te države nije to prihvatio.

Skupština Crne Gore, na sjednici od 28. decembra 2015. godine, donijela je Zakon o potvrđivanju Ugovora o državnoj granici između Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Takođe, Predsjedništvo BiH, na sjednici od 12. januara 2016. godine, donijelo je Odluku o ratifikaciji ovog Ugovora, nakon saglasnosti Predstavničkog doma i Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Ugovor o državnoj granici između Crne Gore i Bosne i Hercegovine stupio je na snagu 20. aprila 2016. godine. Ugovor je stupio na snagu na dan prijema posljednjeg pisanog obavještenja upućenog diplomatskim putem, kojim su ugovorne strane obavijestile jedna drugu o izvršenom potvrđivanju, odnosno ratifikaciji ovog Ugovora.

Sutorina, smještena u Bokokotorskom zalivu dodijeljena je 1947. godine tadašnjoj Narodnoj Republici Crnoj Gori.

Aleksandar Đurđev, čije stavove In4s prenosi, predsjednik je vanparlamentarne političke partije u Srbiji, koja nema uticaja na na međudržavne odnose Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Objavu portal IN4S ocjenjujemo kao klikbejt, jer je iza senzacionalističkog naslova čitaocima plasirao tekst koji ne odslikava sadržinu naslova.

 Tu ocjenu dobija medijski izvještaj čiji naslov nema uporište u samom tekstu koji slijedi. Ovakvi tekstovi i prilozi imaju cilj da senzacionalističkim naslovom privuku pažnju konzumenta/kinje, obećavajući sadržaj koji zapravo ne postoji i uglavnom se kreiraju iz finansijskog interesa odnosno zbog povećanja čitanosti.

IN4s: Klikbejt