Kompilacija neistina: 5G, majmunske boginje, Gejts…

1911
5g-majmunske-boginje

Infekcija koronavirusa nije uspjela da dokaže niti jednu teoriju zavjere pa ni onu o njenoj povezanosti sa 5G mrežom. Zato je štafeta predata virusu koji je trenutno aktuelan- majmunskim boginjama.

Iako se u medijima sve manje govori o ovom zaraznom virusu, takva situacija nije na društvenim mrežama. Nerelevantni teoretičar čije su riječi privlačne ovom auditorijumu iznio je svoje tvrdnje opisane u videu sa Fejsbuk profila Budjenje Naroda koji nam je prijavljen kao sumnjiv.

“Mark Steele o majmunisanju naroda “majmunskim boginjama””, opis je videa koji je viralan na Fejsbuku.

U tri minuta videa Stil, inače od ranije poznati teoreitčar zavjere iz Britanije, tvrdi da su majmunske boginje u sastavu vakcine protiv koronavirusa, da Svjetski ekonomski forum planira masovna ubistva, da su nam kovid vakcinacijom unijete nano antene za 5G te da plikovi nastali majmunskim boginjama izazivaju upravo frekvencije 5G mreže.

Sve teorije već smo čuli ali i raskrinkali dok je još pandemija Covid-19 bila u svom najjačem obliku. Svakako, dokaza da je Svjetski ekonomski forum teroristička organizacija koja ima u planu masovna ubistva kako to tvrdi Stil, nema.

Stil navodi i da je Bil Gejts najavio dolazak majmunskih boginja što je zaključio iz jednog intervjua, u kojem ih Gejts nije ni pominjao.

Nadalje, vakcina nas ne konektuje na 5G mrežu i to smo apsolvirali.  Javno su dostupni sastojci kovid vakcina dok nano antene nijesu pronađene ni kod jedne osobe koja je primila istu, a nisu pronađene ni majmunske boginje u sastavu.

Kada su u pitanju plikovi izazvani od frekvencije 5G mreže, dovoljno je reći da su majmunske boginje otkrivene još 1958. godine kod majmuna, a od 1970. ih pronalazimo i kod ljudi, gotovo pola vijeka prije izuma 5G tehnologije. Nema retroaktivnog prava za nove izmišljotine. Majmunske boginje potiču iz porodice virusa kao i velike boginje te imaju slične simptome ali su manje ozbiljan problem.

 Svjetski ekonomski forum bavi se ekonomijom a ne planiranjem masovnog ubistva uz pomoć pandemije Covid-19 i 5G mreže, vakcine za koronavirus ne sadrže nikakve nano antene niti nas kontrolišu moćnici koristeći ovu tehnologiju, a majmunske boginje izazivaju plikove jer su po prirodi takva vrsta virusa. Ovo je nova teorija zavjere nastala kombinacijom svih dosadašnjih, opovrgnutih i neistinitih.

Ocjenu “Teorija zavjere” dobija medijski izvještaj koji daje neistinit ili neprovjerljiv opis neke pojave, događaja ili osobe, predstavljajući ih kao dio ili rezultat skrivenog plana (“zavjere”). Za ovakve sadržaje karakteristično je da iznose niz tvrdnji, predstavljenih kao činjenice, između kojih se utvrđuju uzročno-posljedične veze, bez nuđenja bilo kakvih kredibilnih dokaza.

In this article