Sportska, ali i ostala javnost u regionu, kao i u SAD, sa nevjericom je dočekala vijest da je preminuo nekadašnji košarkaš, Dejan Milojević. Od njega su se na lijep način oprostili navijači Budućnosti, Partizana, a omaž su mu odali i članovi NBA tima Golden Stejt Voriors, u kojem je Milojević radio kao pomoćni trener.  

Košarkaškim fanovima teško je povjerovati da su ostali bez jednog od voljenijih igrača i trenera na ovim prostorima, pa ipak – nekima je Milojevićeva smrt poslužila za teorije zavjere, i dovodi se u vezu sa vakcinama.  

Na društvenim mrežama, u nekoliko postova koje prati vijest o Milojevićevoj smrti, kaže se: 

ako nije Fajzer onda je Dzonson & Dzonson jer je taj Keri izjavio da se 12 igraca vakcinisalo i pomocni treneri…  

OPET POSLEDICA  ” COVID VAKCINA ”  svi umiru ali političari NE 

Milojević je preminuo od posljedica srčanog udara u SAD, o čemu su izvijestili američki mediji:  

“Voriorsi su rekli da je Milojević doživio srčani udar na privatnoj večeri tima u utorak uveče u Solt Lejk Sitiju. Potom je prevezen u lokalnu bolnicu, ali je preminuo u srijedu „uprkos naporima za spasavanje života.“ 

Šta je uzrok srčanog udara, za sada nije poznato. 

O slučajevima smrti i tegoba kod drugih sportista, koji su se dovodili u vezu sa vakcinacijom, već smo pisali i dokazivali da su u pitanju – lažne vijesti i teorije zavjere. 

U svoj ovoj priči najtužnije je što nas je u 47-oj godini napustio čovjek koji je zračio lijepom energijom i koji je donio mnogo radosti svima: od regiona – do Kalifornije.  

Sporne objave dobijaju ocjenu – teorija zavjere. 

Ocjenu “Teorija zavjere” dobija medijski izvještaj koji daje neistinit ili neprovjerljiv opis neke pojave, događaja ili osobe, predstavljajući ih kao dio ili rezultat skrivenog plana (“zavjere”). Za ovakve sadržaje karakteristično je da iznose niz tvrdnji, predstavljenih kao činjenice, između kojih se utvrđuju uzročno-posljedične veze, bez nuđenja bilo kakvih kredibilnih dokaza. 

In this article